Forumregelement

Lees hier eerst goed het regelement
Plaats reactie
cwoadmin
Site Admin
Berichten: 15
Lid geworden op: 17-06-2007 13:43

Forumregelement

Bericht door cwoadmin » 17-06-2007 16:21

Het forum is niet aansprakelijk voor foute informatie die gegeven word door leden!! Iedereen is dus zelf verantwoordelijk!

het is de bedoeling dat we hier met zijn allen info delen en ervaringen uiteindelijk ben jij zelf aansprakelijk voor wat je doet en aanneemt niet het forum.

Heb respect voor elkaar: dit betekend dat je mensen aanspreekt op de manier dat jij ook aangesproken wilt worden, geen discriminerende taal en geen scheldpartijen, laat iedereen in zijn waarde!

het is op dit forum niet toegestaan namen te noemen in berichten ten nadele van die persoon!

Iedereen heeft ook zijn eigen ervaringen en ieder mag zijn mening geven val daarom niet iemand aan die een andere mening heeft dan jij.

Aanmelding: iedereen mag zich aanmelden tenzij je al een keer geband bent of al een keer aangemeld ben onder een andere naam!

het is wel de bedoeling dat er actief mee word gedaan, we vinden het prima dat je liever leest dan schrijft maar plaats dan af en toe een berichtje en stel je eigen op zn minst even voor.

Onderwerp plaatsen: een onderwerp mag en kan iedereen plaatsen maak alleen wel duidelijk waar het over gaat en kijk of het antwoord al niet te vinden is ergens, dubbel posten is niet toegestaan de dubbele post en eventuele reacties worden zonder pardon verwijderd.

Taalgebruik: zoals hier boven al gezegd, gebruik ook geen schelwoorden en de gewone Nederlandse taal andere talen worden niet toegelaten voor Engels willen we nog wel een uitzondering maken. ook is onrechtmatig gebruik van hoofdletters niet toegestaan dit is ook niet prettig leesbaar.

On topic: blijf op hetzelfde onderwerp anders word alles zo onduidelijk offtopic reacties kunnen door de moderators worden verwijderd zonder nadere uitleg.

Vraag en aanbod: het is niet toegestaan andere dieren dan chinchilla's aan te bieden het is een chinchilla forum en hier staan dus de chinchilla's centraal voor andere dieren bestaan genoeg andere forums benodigdheden zoals kooien mogen hier natuurlijk wel geplaatst worden voor andere dieren kan je terecht in het offtopic gedeelte.

Reclame: het is niet toegestaan reclame te maken zonder toestemming van de site admin of de moderators word hier niet aangehouden word je van het forum geband.

kopie: niets van dit forum mag worden gekopieerd en ergens anders worden gezet al is het op een forum of een site met goede of slechte bedoelingen.

oude onderwerpen: gelieve niet te reageren zonder reden op een onderwerp dat al een langere tijd niet actief is dit is vrij vervelend en onoverzichtelijk

avatars en foto's: gebruik een kleine voormaat avatar dit is prettig voor andere forumgebruikers en stoort het niet ,ook gelieve geen foto's etc. te plaatsten in de onderschriften een tekst is wel toegestaan.

maak foto's ook niet te groot zodra er een scrollbar komt is je foto te groot hou hier rekening mee het kan namelijk zijn dat je foto anders door de moderator of admin word verwijderd (een pagina waarbij je omhoog en opzij moet scrollen is niet prettig te lezen)

quote geen tekst met foto's erin dan word het erg onoverzichtelijk selecteer dan gewoon alleen de tekst

je kan een afbeelding plaatsen door middel van de [img] button vergeet hem niet eerst bijvoorbeeld bij photobucket up te loaden! mocht het plaatsen niet lukken wil een moderator je altijd hierbij wel helpen.

overigeuitbuiting van dieren stellen wij niet op prijs je word dan ook zonder pardon van het forum verwijderd.

niet nakomen van het reglement: mocht er dingen in het reglement niet nagekomen zijn kan je een waarschuwing krijgen na 3 waarschuwingen komt een ban voor een korte of langere tijd ligt aan de ernst van de situatie.

beheerders, moderators en de admin zijn niet verantwoordelijk voor de geplaatste berichten en tekst van medegebruikers wel zullen wij optreden als dit nodig is.

mochten er nog vragen zijn of meldingen van misbruik stuur dan een privé bericht naar de admin of naar een van de moderators

Plaats reactie